Clubis pentru carieră

Este o realitate evidentă faptul că, în prezent, şcoala românească nu produce absolvenţi cu competenţe necesare integrării active în economie.Scopul acestui proiect este acela ca, prin acţiuni de educaţie non-formală adresate elevilor şi studenţilor, să contribuie la formarea de competenţe utile şi necesare acestora, astfel încât, după absolvire, aceştia să se poată integra mai uşor în activitatea economică.
Proiectul Clubis pentru carieră, desfăşurat sub motto-ul: "Nu învăţa pentru şcoală, învaţă pentru viaţă!" este un proiect multidisciplinar, compus din acţiuni pe care Clubul de Afaceri pentru Elevi şi Tineri - Clubis Bacău (din cadrul Centrului European pentru Strategii Durabile) intenţionează să le desfăşoare în parteneriat cu ONG-uri din domeniul educaţiei şi cu firme beneficiare.
În anul 2015, în cadrul acestui proiect s-a desfăşurat acţiunea "Drupal pentru performanţă". De asemenea, tot în cadrul acestui proiect, Centrul European pentru Strategii Durabile a sprijinit logistic Concursul de limba franceză pe perechi “Parler et faire des affaires en paires“ - organizat de Edusoft şi SCC.