"Gala Clubis - Tineri Antreprenori Băcăuani"

Gala Clubis - Ediţia 2015 este un proiect al Centrului European pentru Strategii Durabile realizat cu sprijinul logistic al EduSoft şi cu sprijinul financiar al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Bacău, al sponsorului principal, Grafit şi al celorlalţi sponsori.


OBIECTIVUL GENERAL AL PROIECTULUI
Identificarea între tinerii băcăuani a unor modele reale de antreprenori de succes și promovarea acestor modele către tinerii băcăuani  în scopul sporirii creativităţii economice a tineretului băcăuan.

BENEFICIARII FINALI
Proiectul prevede  minimum 25 de tineri ca participanţi direcţi. Dintre aceștia, 5 vor fi tineri (membri ai Clubului de Afaceri pentru Elevi și Tineri - Clubis) care se vor implica voluntar în desfășurarea Galei, iar 15 vor fi tineri antreprenori din județul Bacău, prezentați în Gală ca exemple pozitive de creativitate economică. Aceștia din urmă vor fi ”Laureații Galei”. Acestora li se vor alatura 5 tineri din sectorul ONG, care sunt membri ai unor ONG-uri băcăuane și care au funcție de conducere în aceste ONG-uri.În cadrul site-ului se va construi un modul prin intermediul căruia vizitatorii (tinerii) vor face propuneri pentru laureații ”Galei Clubis”. În cadrul propunerilor, vizitatorii vor trebui să numească un tânăr din județul Bacău care deține și conduce (individual sau în asociere) o afacere. Totodată, vor indica firma și sectorul economic în care aceasta activează (producție, comerț, servicii etc.). Echipa de proiect și voluntarii vor verifica existența persoanelor și a firmelor și vor valida înregistrările în site. Vizitatorii îi vor vota pe antreprenorii pe care îi apreciază cel mai mult. Site-ul va fi intens promovat pe Facebook astfel încât să fie vizitat de cât mai mulți tineri din județul Bacău. 

Datorită activităţilor proiectului, a acţiunilor de promovare, a festivității publice şi a materialelor informative postate cu acces liber în site-ul proiectului, 1000 de tineri vor primi informațiile prin intermediul site-ului și al campaniei pe Facebook si100 tineri antreprenori băcăuani de succes vor fi propusi pentru gala.
15 tineri antreprenori băcăuni de succes (identificați ca exemple relevante și declarați ”Laureați ai Galei”) împreună cu 5 tineri voluntari, membri ai clubului Clubis, 5 tineri membri și conducători ai unor ONG-uri de/pentru tineret din Bacău și partenerii media, vor socializa la ”masa rotundă” și vor participa la ”festivitatea publică” alături de ceilalți invitați.